Goede sfeer, professionele instelling!

Bij Van Liempd Tuin & Parkmachines zijn we van mening dat een gezellige en informele werksfeer een positieve bijdrage hebben op de motivatie en de kwaliteit van ons personeel. Dagelijks werken we er hard aan om zowel technisch- als verkooptechnisch alleen het allerbeste te kunnen blijven bieden. Hierbij willen we vertrouwen uitstralen en op die manier dé perfecte partner zijn voor onze klanten. Het hele team van Van Liempd Tuin & Parkmachines wil maar één ding: voor u klaar staan als het nodig is. Bij ons wordt elke dag opnieuw met volle energie gewerkt aan een vertrouwd familiebedrijf in Nistelrode. 

Een veelzijdig team

Ons personeel beschikt over uitstekende vaktechnische ervaring en is op verschillende vlakken gespecialiseerd zodat we elke storing of defect aan een machine vakkundig kunnen verhelpen. Daarnaast worden we voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen binnen de branche. Het team van Van Liempd Tuin & Parkmachines bestaat uit zes gedreven krachten waarvan er drie werkzaam zijn in het onderhoud en het verhelpen van storingen of schades. Ook hebben we twee verkoopmedewerkers en aan administratieve kracht op ons kantoor.

De koffie staat klaar!

Onze klanten zijn altijd welkom in onze winkel waar ze terecht kunnen met vragen, opmerkingen en problemen. Onlangs is in onze showroom de koffiehoek opnieuw ingericht. Zo wordt het wachten tijdens een reparatie of verzoek een stuk aangenamer. Een lekker kopje koffie mag daarbij uiteraard niet ontbreken!

 

Persoonlijk contact met onze klanten wordt bijzonder door ons gewaardeerd. We hechten veel waarde aan een goede relatie met al onze contacten. Behalve de koffie, staan wij ook altijd voor u klaar!


Van Liempd Tuin & Parkmachines    Weijen 77A    5388 HM Nistelrode

Tel: 0412-611004    info@vanliempdtuinenpark.nl

Wij zijn elke week geopend van maandag t/m zaterdag!